Takvårdarna

Övriga takarbeten

Vi utför även andra arbeten inom tak

Vi utför nockbandsbyten, byte av vindskivor och vindskiveplåt, byte av hängrännor och stuprör, byte av stosar och ventilationshuvar samt arbeten inom taksäkerhet. Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Takvårdarna Uppsala rengjort tak smutsen på marken

Städning efter takrengöring

Vi städar varje tak efter utförd takvårdsbehandling. Det innebär att den mossa som hamnat på marken forslas bort från platsen.

takvårdarna förlänger livslängden på ditt tak

Städning efter takrengöring

Så här ser det ut efter en takrengöring. Mossa och annan påväxt på taken skrapas bort innan takvårdsbehandlingen utförs.

Takvårdsbehandling i Östhammar

Takvårdsbehandling på en stor BRF i Östhammar. Bilden visar resultatet direkt efter skrapning. Påväxten försvinner med tiden, vilket gör att taket ljusnar. Arbetet utfördes i juli och augusti 2020.

Experter på takrengöring i Uppsala

Takvårdsbehandling i Östhammar

Takvårdsbehandling på en stor bostadsrättsförening i Östhammar. Ca 6000 kvm där arbetet utfördes under juli och augusti 2020.

Har du mossa på fasaden? Vi hjälper er förlänga livslängden

Takvårdsbehandling i Sävja

Takvårdsbehandling på en bostadsrättsförening i Sävja, utfört i mars 2019. Bilden visar resultatet 1,5 år efter utförd takbehandling.

Vi förlänger livstiden på ditt tak

Takvårdsbehandling i Sävja

Takvårdsbehandling på en bostadsrättsförening i Sävja, Uppsala. Arbetet utfört i mars 2019. Bilden visar ett garagetak efter skrapning.

Takrengöringsexperter Uppsala

Takvårdsbehandling i Sävja

Takvårdsbehandling på en bostadsrättsförening i Sävja, Uppsala. Arbetet utfört i mars 2019. Bilden visar ett garagetak före takvårdsbehandlingen.

Takvårdarna är experter på tak

Byte av vindskiveplåt

Byte av vindskiveplåtar på en stor bostadsrättsförening i Stenhagen, Uppsala. Arbetet utfört i mars 2021.

Takvårdarna är experter på att förlänga livslängden på fasader

Byte av vindskiveplå

Slutresultat vid byte av vindskiveplåtar på en stor bostadsrättsförening i Stenhagen, Uppsala. Arbetet utfört i mars 2021.